PULSAR

Tulosta sivu

Yhteenveto

JÄNNITTÄVÄÄ MUOTOILUA

ULKONÄÖN HIENOSÄÄTÖÄ

Nissan PULSARin jokainen yksityiskohta henkii tyylikästä muotoilua. Olennainen osa Nissan PULSARin muotoilua ovat silmiähivelevät, kromiyksityiskohdin somistetut sumuvalot ja sivuikkunat. Urheilullisen aggressiivista ulkonäköä vahvistavat takaspoileri sekä V:n muotoinen etusäleikkö, yksilöllisiä LED-valoja ja ajovaloja unohtamatta. Ja kun lisäät pakettiin valitsemasi timanttileikatut kevytmetallivanteet, sinut huomataan takuuvarmasti!

POIKKEUKSELLISEN AVARA

SAAT KAIKEN SAMASSA PAKETISSA, MUKAVUUTTA UNOHTAMATTA

Vaikka Nissan PULSAR onkin suunniteltu nimenomaan sinulle, ei matkustajiakaan ole unohdettu! Luokkansa johtaviin kuuluvat tilat tyydyttävät kaikkia ja tavaratilaakin on riittävästi yhden luokkansa pisimpien akselivälien ansiosta. Avoimien ja ilmavien sisätilojen ansiosta näkyvyys on joka suuntaan mainio.

MATKUSTAMON UPEA SOMMITTELU

HIENOSTUNUTTA AJAMISTA

Täysin uudessa Nissan PULSARissa on tilavien sisätilojen lisäksi myös ekstroja, jotka tuovat ajamiseen lisää hienostuneisuutta. Mukavat istuimet ja yhdet luokkansa leveimmistä käsinojista takaavat mukavuuden. Matkustamon suunnittelussa on käytetty pehmeitä ja kestäviä kankaita sekä kromiyksityiskohtia: korkealaatuiset materiaalit ovat tyylikkäitä ja moderneja. Ajoitpa minne tahansa, nyt voit tehdä sen mukavasti ja tyylillä.

DYNAAMINEN JA TEHOKAS TURBOMOOTTORI

SUORITUSKYKYÄ AJAMISEEN

Suorasuihkutuksella varustettujen turboahdettujen moottoriensa ansiosta täysin uusi Nissan PULSAR tarjoaa laadukasta suorituskykyä. 1,6 DIG-T-bensiinimoottorissa tehoa on jopa 190 hv, joten ajo on dynaamista, kiihdytys voimakasta ja vaste hyvä. Kun haluat vielä parempaa vääntöä, valitse turbodieselmoottori tai vaihda 6-vaihteinen manuaalivaihteisto Xtronic-automaattivaihteistoon ja 1,2-litraiseen bensiinimoottoriin. Mitä ikinä valitsetkaan, takaamme vahvan ja luotettavan suorituskyvyn jokaisella matkallasi.

ÄLYKÄS STOP&START-TEKNOLOGIA

ERINOMAISTA POLTTOAINETALOUTTA TEHOKKAASEEN AJOON

Ei enää tarpeetonta moottorin käyttöä! Täysin uudessa Nissan PULSARissa on Stop-Start-järjestelmä, joka sammuttaa ja käynnistää moottorin automaattisesti pysähdyttäessä ja liikkeelle lähdettäessä. Moottorin joutokäynnin väheneminen näkyy sekä päästöjen että kulutuksen merkittävänä vähenemisenä. Kaikkia hyödyttävät innovaatiot ovat eduksi niin ympäristölle kuin omalle kukkarollesikin.

UUSI NISSANCONNECT-JÄRJESTELMÄ

PYSY JATKUVASTI YHTEYKSISSÄ TIEN PÄÄLLÄ

NissanConnect-järjestelmän avulla pääset käsiksi kaikkeen tarvitsemaasi tietoon intuitiivisen 5,8" kosketusnäytön ja sovellussynkronisoinnin avulla: voit seurata sosiaalisia verkostoja, uutisia, tarkistaa sääennusteen tien päällä. Kuuntele suosikkikappaleitasi radiosta, Bluetoothin tai USB:n avulla, tarkista reitti määränpäähän, ota yhteyttä ystäviin – kaikki tämä on mukavasti ulottuvillasi.

PYSÄKÖINTIAVUSTIN

ÄLYKÄSTÄ INNOVAATIOTA ÄLYKKÄÄSEEN AJOON

Et ole koskaan pysäköinyt helpommin kuin täysin uudella Nissan PULSARilla! Around View Monitor -kamerajärjestelmällä näet ympärillesi 360°. Näin tilan hahmottaminen ja pysäköinti on lasten leikkiä. Järjestelmän neljän laajakulmakameran avulla koko ympäristö on nähtävillä, ja voit vaihtaa näkymää eri kulmiin, eteen tai taakse. Myös taskuparkkeeraus onnistuu varmasti! Enää ei tarvitse tuhlata aikaa paikan etsimiseen, vaan pysäköit helpommin!

SAFETY SHIELD –TEKNOLOGIAT

MONIPUOLISTA TURVALLISUUTTA JOKA KULMASSA

Täysin uudessa Nissan PULSARissa on käytetty Safety Shield –teknologioita, joiden avulla tulet tietoiseksi ympärilläsi olevista esteistä. Kaistavahti, kuolleen kulman varoitusjärjestelmä ja liikkuvien kohteiden tunnistusjärjestelmä varoittavat vilkkuvalla valolla ja äänimerkillä, jos ne havaitsevat tielläsi esteitä. Välittömän vaaran uhatessa apunasi on hätäjarrutusjärjestelmä. Liian nopeasti lähestyvä auto näkyvillä? Varomaton jalankulkija ylittämässä tietä? Ei huolta: Nissanin edistynyt turvateknologia auttaa varmistamaan turvallisuutesi.