JUKE

Tulosta sivu

Yhteenveto

UUDEN NISSAN JUKEN URHEILULLINEN ULKONÄKÖ
DYNAAMISET LINJAT, ENERGISET VÄRIT

Älä anna minkään tekijän hidastaa vauhtiasi. Uusi Nissan JUKE tarjoaa korkean maavaran sekä sivuprofiilin ja suuret pyöräkotelot yhdistettynä parempaan suorituskykyyn ja rohkeaan identiteettiin. Aerodynamiikkaa on parannettu saumattomalla muotoilulla: tuulilasi on erittäin kaareva ja takaoven kahvat on piilotettu. Nauti kovapintaisesta ja pelottomasta ulkonäöstä. Kaksi uutta, intensiivistä värivaihtoehtoa (Sunlight Yellow ja Ink Blue) takaavat, että sinut huomataan.


KORKEALUOKKAISTA MUOTOILUA
AINUTLAATUISTA MUOTOILUA HELPOSTI EROTTUVIN YKSITYISKOHDIN

Jotta uusi Nissan JUKEsi olisi vieläkin omaleimaisempi, Nissan on uudistanut joitakin ominaisuuksia: etusäleikkö sekä etu- ja takapuskurit on muotoiltu uudelleen. Olemme myös lisänneet vaikuttavuutta asentamalla vilkut peilien kuoriin sekä täysin uudet 18 tuuman kevytmetallivanteet.


TILAVA EDESTÄ TAAKSE JA LATTIASTA KATTOON
AUKEAVA KATTOIKKUNA JA ENEMMÄN TAVARATILAA

Uudella Nissan JUKElla ei ole rajoja. Suuren kattoikkunan kautta matkustamoon siivilöityvä valo ja raitis ilma luovat tilavuuden tuntua. Ja koska tilaa ei ole koskaan liikaa, lisäsimme tavaratilaa tuntuvasti 40 %:lla (354 litraa).


VALAISE TIESI
AJOVALOJEN YLIVOIMAISTA TYYLIKKYYTTÄ JA NÄKYVYYTTÄ

Mikä valaisisi tietäsi paremmin kuin LED-päiväajovalot? Uuden etuosan ylähuomiovaloihin sekä takavaloihin on asennettu katseen vangitsevat ja paremman päivänäkyvyyden tarjoavat LED-valot. Näe ja tule nähdyksi uuden Nissan JUKEn ominaisuuksien, muotoilun ja innovatiivisen teknologian avulla.


LISÄÄ OMINAISUUKSIA
RÄÄTÄLÖI ITSELLESI VIELÄKIN AINUTLAATUISEMPI AJOKOKEMUS

Viimeistele uusi Nissan JUKEsi! Voit valita henkilökohtaisten mieltymystesi mukaan eri osien värin (esim. peilien kuoret tai puskurien viimeistely) ja myös lisätä mieleisesi kevytmetallivanteet. Sama pätee sisäosiin: räätälöi sisätilat neljällä eri tunnelmavärillä (valkoinen, keltainen tai musta). Nissanilla on kaikki, mitä tarvitset unelmiesi Nissan JUKEn luomiseen, olivatpa mieltymyksesi mitkä tahansa.


MOOTTORIN YLIVOIMAINEN TEHO
KORKEA SUORITUSKYKY JA SUURI TEHO? ÄLÄ ETSI ENÄÄ.

Me Nissanilla olemme varmistaneet, että valittavissasi on sinulle sopiva moottori.
Valitse 1,6-litrainen 94 hv:n bensiinimoottori, 1,6-litrainen 117 hv:n Xtronic-bensiinimoottori, 1,5-litrainen 110 hv:n dieselkäyttöinen yhteispaineruiskutusmoottori (1.5dCi) tai uusi DIG-T 115 -bensiinimoottori, jossa on tehoa 115 hv ja 190 Nm:n vääntö. Valittavana on myös DIG-T 190, joka antaa lisää vääntöä alle 2000 rpm:n kierroksilla ja jossa on tehoa 190 hv.
Stop- ja start -teknologia on nykyään vakiovaruste 1.5dCi-, DIG-T 115- ja DIG-T 190 -manuaaliversioissa. Parhaat insinöörimme ovat suunnitelleet uudet DIG-T-turbomoottorit, jotta ajokokemuksesi olisi vieläkin miellyttävämpi ja taloudellisempi.


EDISTYKSELLISTÄ VASTETTA
LUOTTAMUSTA JA TURVALLISUUTTA PARHAASEEN MAHDOLLISEEN AJOKOKEMUKSEEN

Uusi Nissan JUKE tarjoaa Torque Vectoring -järjestelmän: se hallitsee väännön jakautumista etu- ja taka-akselille, jolloin saavutetaan tehokkaat kaarreominaisuudet. Kaikissa malleissa olevan 4x4-järjestelmän avulla voit keskittyä ajamaan uutta crossover-autoasi äärimmäisen mukavasti.


INNOVATIIVINEN NÄYTTÖ
PYSY JATKUVASTI YHTEYDESSÄ TIEHEN NISSANCONNECT-NAVIGOINTI- JA VIIHDEJÄRJESTELMÄN AVULLA

Uudessa, paremmat yhteydet tarjoavassa Nissan JUKEssa on tähän mennessä JUKEn suurin NissanConnect-näyttö. 5,8 tuuman kosketusnäytöllä voit selata valikkoja helposti ja vaihtaa puhelimesta musiikin kuunteluun ja ajotietoihin lähes välittömästi, kun mobiililaitteesi on kytketty Bluetoothin tai USB:n kautta. GOOGLE™ SEND TO CAR -toiminnon avulla voit hakea määränpääsi ja lähettää sen autoosi kotoa käsin; voit tarkastella säätiedotuksia, polttoaineen hintoja, lentotietoja ja kiinnostavien kohteiden tietoja Googlen™ kartoista, jotta navigointikokemuksesi olisi saumaton.


VAIVATONTA HALLINTAA AUTOSTA KÄSIN
RÄÄTÄLÖITY AJONAVUSTUSJÄRJESTELMÄ

Nissan Dynamic Control System: hallitse ajokokemustasi helppokäyttöisen käyttöjärjestelmän kautta. Valitse normaali-, Sport- tai Eco-ajotila, tarkastele reaaliaikaisia ajotietoja, kuten G-voimaa ja vääntötasoa, tai hienosäädä matkustamon lämpötilaa.


TURVALLISTA TEKNOLOGIAA
TURVAA JA MIELENRAUHAA

Nissan Safety Shield-teknologioiden avulla näet ja ennakoit ympäröivät esteet. Kaistavahti, kuolleen kulman varoitus- ja liikkuvien kohteiden tunnistusjärjestelmä varoittavat sinua vilkkuvalla valolla ja äänellä, jos tielläsi havaitaan esteitä. Auto, jota et näe? Eläin ylittämässä tietä? Nissan JUKEen tehtyjen uusien parannusten ansiosta teknologia on turvanasi.