Takaisin

Auto-Kehä valittu Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi

  • Auto-Kehä Karkkila on valittu jälleen kerran Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi.
  • Suomen parhaaksi Nissan-myyjäksi valittiin Francesco Setaro, Arita Helsingistä.


Nissan Nordic Europe palkitsi jälleen vuoden menestyksekkäimmät jälleenmyyjät. Nissan Drive -ohjelmassa palkitaan vuosittain ne jälleenmyyjät ja jälleenmyyntiliikkeiden työntekijät, jotka ovat onnistuneet erityisesti myynti- ja jälkimarkkinointitoimissaan ja tarjonneet poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua. 

Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi valittiin Auto-Kehä Oy, Karkkila.

Auto-Kehälle palkinto oli jo yhdeksäs Nissan Drive –ohjelmassa. ”Auto-Kehä Karkkila on ollut vuosi toisensa jälkeen parhaiden jälleenmyyjien joukossa. Vuoden Nissan-jälleenmyyjä palkinto menee nyt jo kolmatta vuotta peräkkäin Auto-Kehälle, mikä kertoo meille erittäin sitoutuneesta ja onnistuneesta työstä autojemme parissa. Vahva menestys on ansiota Auto-Kehän pitkäjänteisestä, asiakaslähtöisestä ja omistautuneesta työstä vuosi toisensa jälkeen”, kertoo Nissan Suomen maajohtaja Anu Eskola. 

Auto-Kehä Oy on palkittu menestyksestään myös kansainvälisellä tasolla. Vuonna 2007 Auto-Kehä sai ensimmäisenä Nissan Nordic Europe Oy:n toimialueen jälleenmyyjänä Nissan Sales and Service Way (NSSW) Global Award -palkinnon. Vuonna 2015 Auto-Kehä valittiin sekä Pohjoismaiden ja Baltian että Suomen parhaaksi Nissan-jälleenmyyjäksi. 

”Olemme myyneet Nissania viimeiset 37 vuotta ja onnistuneet saamaan useita palkintoja. Jokainen niistä on tunnustus henkilökuntamme hyvin tehdystä työstä ja niillä on meille valtava merkitys”, sanoo Auto-Kehä Oy:n toimitusjohtaja Olli Liljegren.

”Haluankin jälleen kerran kiittää henkilökuntaamme erinomaisesta työstä. Mutta tietysti myös uskollista asiakaskuntaamme, joille tätä työtä teemme ja joiden avulla olemme tähän pisteeseen päässeet. Jatkamme edelleen toimintamme kehittämistä kaikilla osa-alueilla ja tavoitteemme on jatkossakin pitää asiakkaamme tyytyväisinä”, Liljegren jatkaa. 

Suomen parhaan Nissan-myyjän valinnassa korostuvat niin myynnilliset tulokset kuin asiakaspalaute. Tänä vuonna palkinnon nappasi Arita Helsingin Francesco Setaro. 

”Olen tietenkin erittäin otettu palkinnosta, on kunnia saada Suomen paras Nissan-myyjä titteli. Pyrin myyjänä luomaan asiakkaalle parhaan mahdollisen ostokokemuksen ja ylittämään heidän odotuksensa. Auton ostamisen tulee olla jotakin erityistä”, Setaro kertoo. 

Vuoden 2017 parhaat Nissan-jälleenmyyjät:

  • Suomen paras Nissan-jälleenmyyjä: Auto-Kehä Oy, Karkkila
  • Suomen paras Nissan myynti: Länsiauto Oy, Lahti
  • Suomen paras Nissan jälkimarkkinointi: Palin Oy / Autopalin, Rauma
  • Suomen paras Nissan-rahoitusjälleenmyyjä: Arita Helsinki Oy

Henkilökohtaiset palkinnot:

  • Suomen paras Nissan-myyjä: Francesco Setaro, Arita Helsinki
  • Suomen paras Nissan-huoltoneuvoja: Aake Oksanen, Autokeskus Oy, Tampere
  • Suomen paras Nissan-mestarimekaanikko: Sami Lindblom, Länsiauto Oy, Hyvinkää