Takaisin

Nissan-myyntiverkosto on koulutettu uuden Nissan Micran saloihin

  • Nissanin myyntiverkosto on suorittanut kunnianhimoisen koulutusohjelman, jossa mm. hyödynnettiin viimeisintä digiteknologiaa
  • Koulutuksen koeajo-osuuksilla keskityttiin brändin Intelligent Mobility -visiota tukeviin teknologioihin
  • Euroopanlaajuinen koulutusohjelma Kroatian Dubrovnikissa kesti yhteensä kuusi viikkoa; pohjoismainen myyntiverkosto koulutettiin maaliskuussa

 

Täysin uusi Nissan Micra rantautuu Suomeen toukokuussa ja Nissan-myyntiverkosto on valmis. Se koulutettiin uuden Micran saloihin Nissanin järjestämässä varsin kunnianhimoisessa koulutustapahtumassa Dubrovnikissa. Yli 4000 myynnin ammattilaista 26 eri maasta osallistui koulutustapahtumaan kuuden viikon aikana. Pohjoismainen myyntiverkosto koulutettiin maaliskuussa.

Koulutuksessa varmistettiin uusimpien digitaalisten koulutusmetodien avulla se, että myyntihenkilöstö omaksui uuden Micran eri ominaisuudet mahdollisimman hyvin ja osaa välittää ne eteenpäin asiakkaille. Erityistä huomiota kiinnitettiin mm. Micran monipuolisten personointimahdollisuuksien sekä ainutlaatuisen BOSE-äänentoistojärjestelmän esittelyyn. Koulutuksen koeajo-osuuksilla myyntiverkosto perehdytettiin Nissanin Intelligent Mobility -visiota ilmentäviin turvallisuusjärjestelmiin, mm. älykkääseen kaistavahtiin. Kuuden viikon aikana koulutettavat ajoivat yli 266 000 kilometriä yhteensä yli 50 koulutuskäyttöön varatulla autolla.

Nissanin myyntihenkilöstö on innoissaan ja motivoitunut Micran kaltaisesta uudesta tuotteesta, ja myös itse koulutustapahtuma sai kiitosta osallistujilta: ”Olen innoissani päästessäni myymään uutta Micraa”, ”Tämä oli paras koulutus, johon olen osallistunut yli 20 vuoden aikana” ja ”Hienoa, että meillä vahva valmistajan tuki aloittaessamme tämän fantastisen uuden tuotteen myynnin” ovat esimerkkejä koulutuksen osallistuneiden palautteista.

Edouard de Seynes, Nissan Academy Manager, toteaa: "Tämä oli valtavan kunnianhimoinen koulutustapahtuma ja ainoa oikea tapa valmistautua uuden Micran myyntiin. Se on erittäin innovatiivinen tuote ja tärkeä malli Nissanille. On välttämätöntä, että myyntihenkilöstömme ymmärtää sen vahvuudet – mm. ilmeikkään muotoilun, laadukkaan matkustamon ja vakaat ajo-ominaisuudet - ja on motivoitunut välittämään ne myös asiakkaillemme.”

Uuden Nissan Micran myynti Suomessa alkaa toukokuussa.