Takaisin

Nissan Nordic Europelle uusi toimitusjohtaja

  • Robert Lujan on nimitetty Nissan Nordic Europe Oy:n toimitusjohtajaksi
  • Jordi Vila siirtyy Nissan Europen myyntijohtajaksi (Vice President, Sales, Nissan Europe)

 

Jordi Vila siirtyy Nissan Nordic Europen toimitusjohtajan roolista Nissan Europen myyntijohtajaksi (Vice President, Sales, Nissan Europe). Vilan seuraaja, Robert Lujan, Division General Manager, LCV Europe, aloittaa toimitusjohtajan tehtävissä 1. toukokuuta yrityksen pääkonttorilla Espoon Keilaniemessä. Nissan Nordic Europe Oy on Nissanin maahantuonti- ja markkinointiyritys, joka toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa sekä Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Yrityksen pääkonttorilla Espoossa työskentelee n. 120 henkeä.

Vilan seuraajaksi nimitetty Robert Lujan aloitti Nissanilla vuonna 2007 ja toimi monissa johtotehtävissä Nissan Europessa ennen siirtoaan Nissanin pääkonttorille Japaniin, jossa hän toimi johtotehtävissä Nissanin sähköauto-ohjelmassa. Lujanilla on ollut keskeinen rooli myynnin kehittämisessä ja edistämisessä Nissan Europessa. Nissan Nordic Europen toimitusjohtajana Lujan raportoi suoraan Philippe Saillardille, Senior Vice President, Sales & Marketing, Nissan Europe.

Uudessa roolissaan Vila johtaa Nissan Europen myyntiosastoa ja vastaa volyymin sekä markkinaosuuden kasvusta Euroopassa. Vila aloitti Nissanilla vuonna 1989 ja hänellä on laaja kokemus liiketoiminnan eri alueilta. Hänellä on ollut myös useita positioita myynnin ja markkinoinnin puolella.

Nissan Nordic Europen toimitusjohtajana vuodesta 2015 toiminut Vila johti vuoden 2016 tilikaudella yrityksen ennätyslukuihin volyymin ja tuloksen suhteen.