Takaisin

Uusi Nissan Micra saapuu Suomeen

  • Nissanin mallisto vahvistuu ja uudistuu kun täysin uusi Micra saapuu Nissan-jälleenmyyjille tällä viikolla
  • Uuden Nissan Micran hinnat alkavat 14 991 eurosta

 

Täysin uusi Nissan Micra on rohkeasti muotoiltu ja teknisesti mullistava kaupunkiauto, joka on suunniteltu erityisesti Eurooppalaisille asiakkaille. Micra on pidempi, leveämpi ja matalampi kuin aikaisemmin. Auton ulkomuoto on uudistettu rohkealla tavalla, tehden siitä erityisen urheilullisen ja ilmeikkään. Moderni premium-vaikutelma jatkuu auton sisällä. Kaksisävyiset, pehmeät verhoilumateriaalit ovat vakiovaruste kaikissa varustetasoissa.

”Viidennen sukupolven Micra asettaa uudet standardit segmentin asiakkaille. Auton ajo-ominaisuudet ovat omaa luokkaansa niin kaupungissa kuin maantiellä, ja nyt myös asiakkaamme pääsevät kokemaan täydellisesti uudistuneen Micran”, Nissan Suomen maajohtaja Anu Eskola kertoo.

Täysin uusi Nissan Micra kuuluu myös teknologian suhteen luokkansa johtaviin malleihin. Uutuusmallissa on nyt ensimmäistä kertaa useita sellaisia kuljettajaa avustavia järjestelmiä, jotka on aikaisemmin totuttu näkemään vain paljon kalliimmissa autoissa.

”Uudessa Nissan Micrassa on runsaasti teknologiaa, jotka parantavat auton turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Autossa on enemmän turvallisuusteknologiaa kuin missään Nissanin kaupunkiautossa aiemmin. Keskitymmekin siihen, mitä asiakkaat haluavat tänä päivänä ja tulevaisuudessa autoltaan. Tavoitteemme on vallata takaisin Micran paikka luokkansa myydyimpien autojen joukossa”, Eskola jatkaa.

Uuden Micran vakiovarusteluun kuuluu Safety Pack ‑varustepaketti, joka käsittää älykkään kaistavahtijärjestelmän, automaattisen ajovalojen vaihtojärjestelmän ja automaattisen hätäjarrutustoiminnon joka havaitsee myös jalankulkijan. Lisäksi liikennemerkkien havainnointijärjestelmä on saatavilla Acenta-tasosta alkaen.

Uusi Nissan Micra valmistetaan Nissanin allianssikumppanin Renaultin tehtaalla Ranskan Flinsissä. Uusi Micra on ensimmäinen Nissanin henkilöauto, joka valmistetaan Renaultin tuotantolaitoksessa Euroopassa. Siten Micran tuotanto palaa seitsemän vuoden tauon jälkeen Eurooppaan. Micra rakennetaan muokatulle Nissanin V-alustalle.

Moottorivalikoima käsittää 0,9-litraisen ja kolmisylinterisen turbobensiinimoottorin, joka kehittää tehoa 90 hv, yhtä tehokkaan 1,5-litraisen dieselmoottorin ja vapaasti hengittävän yksilitraisen bensiinimoottorin, jonka huipputeho on 70 hv. Kaikki moottorivaihtoehdot on yhdistetty viisivaihteiseen manuaalivaihteistoon.

Uuden Micran hinnat alkavat 14 991 eurosta. Koko hinnaston sekä tekniset tiedot löydät täältä.